Nøj en masse grundmomenter

Fra et sjovt fotoshoot i fredags.
Så blev den dejlige dreng 6 mdr. han er stadig en helt fantastisk hund, skøn med børn, voksne, gamle, unge, hunde i alle størrelser og alle gæster!
Til træning går det rigtig godt efterhånden. Han er skrap til at holde fokus trods andre hunde i hallen, jeg er ved at lære hvad jeg skal belønne ham med for at gøre ham rigtig glad, og det rykker selvfølgelig meget mere i træningen.
Vi var i rundbuehal for første gang i torsdags og den lille gut var TONSE SEJ! Selvom det regnede lidt og blæste blev han ikke det mindste nervøs, kunstgræsset trak ikke specielt i næsen selvom det lugter af tusind ting.
Lige nu kører vi kampagne på næsepinde, stillingsskifte, sidde foran, holde apport og så træner vi tricks på afstand for at lære ham at lave øvelser på afstand.
Endvidere arbejder vi med muskulatur i bagparten med øvelser på fitpaws puder.
Findus har været hegnet ind og været en del i ro pga en forstuvet pote, det har givet Gaio mulighed for at nærme mig uden at blive distraheret af en småsur Findus, og det har midt i øv-situation (fordi jeg ikke har kunnet træne og konkurrere med Findus) givet pote i forhold til at knytte os tættere sammen.
Gaio har et stort oralt behov, hvilket udmunder i at han gerne vil have mine hænder eller underarme i munden, og sommetider kommer han til at smågumle og det gør altså nas...så det arbejder vi intensivt på at standse, han gør det i leg og hyg, ikke noget andet, men det duer altså bare ikke. Det har taget mig lidt tid at indse, Findus har gjort det samme, men aldrig uopfordret, så det har ikke været et problem, men Gaio skifter selv over mens man nusser ham.
Vi er også godt i gang med spor, hans spordrift er slet ikke så udtalt som hos Findus, så han skal bygges langsomt op, der skal være godbidder på længe endnu i hvert eneste fodspor, og de skal være meget bedre end dem til Findus.
Ved siden af træner vi også sporgenstande, dog kun dem som ikke ligner næsepinde, det ville være at spænde ben for vores næseprøvetræning ;-)
Alt i alt, gode udfordringer, med gode planer forude, så det er godt.
Endnu et billede fra fotoshootet i fredags.

Kommentarer

Populære opslag