Nybagt hvalpeejer...

HAR TRAVLT... ;-)

Cute fjæs, som selvfølgelig ingenlunde yder hans "i virkeligheden"fjæs retfærdighed
 Så har Gaio boet hos os i 6 dage.

Det har været hektisk (især om morgenen hvor han skal ud at tisse, og så gerne have noget mad og så en smule aktivering).

Det har været surrealistisk, endelig at stå med hvalpen i armene, efter at have ventet først på løbetid, så på drægtigheden, så på at se om der var nok, så på at få at vide hvilken en der skulle hjem til os...og så står man der med en 8 ugers lækkerhed i armene og tænker...nøj tiden gik alligevel lidt hurtigt.

Det har været som et spring ud fra en klippe...som det altid er med mig og ny hvalp, alle mine ambitioner, krydret med en smule dårlig selvtillid, jeg har alle de rigtige tanker om hvad jeg skal, men gør jeg det nu rigtig nok, læser jeg hvalpen godt nok, får han mad nok, hvile nok, aktivering nok, kærlighed nok, socialisering nok (på den rigtige måde) osv osv..

Jeg tænker at det kommer til at forsætte på den måde, indtil jeg om 3-4 år eller mere ser tilbage og igen konkluderer at langt det meste gik som det skulle, at der ALTID er noget man ville have gjort anderledes, og at det blot er et tegn på ny viden og læring, som jo er det absolut fedeste ved at få et nyt lille væsen indenfor døren... :-)

Jeg glæder mig til rejsen med Gaio, umiddelbart er starten gået fint, han kan dog ikke helt sit navn endnu, men der går nok ikke mange gange belønning før han kan :-)

På torsdag starter vi til foundationtræning med ham hos Johanna, og løbende får vi ugeopgaver fra opdrætteren Lone Sommer.

Gaio er ikke rigtig et hit hos hundene herhjemme, de accepterer ham, men tager ikke kontakt til ham. De passer dog på ham i forhold til andre hunde, så han er altså en del af flokken..flokken som ikke leger med andre hunde...beklager Gaio, du må nøjes med mig, og de hundeaftaler jeg finder til dig. :-)

Herunder er billeder taget i fotostudiet i går den 21/4, der har ikke rigtig været tid før nu til at gå i studiet.
Hvis man er hurtig kan man få et billede hvor han stadig ligger ned og kigger ind i kameraet

"Må jeg gerne lige bide lidt i fyldet i baljen eller hva.?"

"DET GØR JEG I HVERT FALD NU!"

"Jeg spiller gerne yndig, og skal nok få lært det der med fotografering en dag..."

Kommentarer

Populære opslag